Vi trenger hverandre nå

- Vi trenger hverandre når livet blir utfordrende. Og vi trenger å vende oss til Gud i bønn. Nå er det begrensede muligheter for å samles i kirkene. Derfor vil vi oppfordre til å gjøre bruk av tilbudene på nettet, sier konstituert preses i Bispemøtet, biskop Atle Sommerfeldt.

Kirkens medarbeidere er opptatt av at kirken skal være til stede for folk som vil ha forbønn, samtale og fellesskap. Samtidig må vi være med på den nasjonale innsatsen mot koronaviruset. Akkurat nå må mye skje via nettet. Ta kontakt med kirken din via telefon eller nett, dersom du har spørsmål. Vi i Strand er å treffe på telefon 51741130 mandag-fredag kl 0830-14, og her kan du finne direktenummer til alle ansatte ved Strand kirkekontor om du har behov for å ta kontakt utenom kontortid.

Del dine bønner
På kirkens bønnevegg kirken.no/be kan du dele dine bønner med andre. Her er en aktuell bønn hentet fra Bønneveggen:
Et lys er tent for alle ensomme og redde, for de som har tungt å bære. Et lys er tent for alle hjelpere der ute, og spesielt for helsepersonell. Gud jeg ber.